SÚLAD | Občianske zdurženie SÚLAD | Občianske zdurženie

Miroslava Palacková

Milujem život a snažím sa o to, aby bol radostný a zdravý. Venujem sa zdravému životnému štýlu, prednášam o Stravovaní podľa 5 elementov, Robím kurzy varenia podľa týchto princípov, kurzy varenia raňajkových obilných kaší. 

Ahojte, volám sa Mirka Palacková. Pochádzam z Brezna, ale už veľa rokov žijem vo Zvolene , kde som našla veľa skvelých ľudí a priateľov.
Som vydatá a mám 2 deti.

Študovala som ekonomickú školu a potom som sa aj zamestnala v tejto oblasti. Až prišiel čas, kedy som si povedala, že nechcem takto žiť a už nechcem robiť túto prácu, lebo som bola plná napätia a stresu. Toto moje rozhodnutie bolo sprevádzané zdravotnými problémami a moje nové začiatky boli ťažké a úmorné, sprevádzané všetkými druhmi emócií. Avšak dodnes som svoje rozhodnutie neoľutovala. Začala som pracovať na sebe ako osobnosti, aby som sa ukľudnila a našla svoj pokoj v duši. Už veľmi dávno som sa zaoberala rôznymi alternatívnymi spôsobmi liečenia. Skúšala som ich na sebe a postupne som sa dozvedala viac.

Mnoho rokov organizujem diagnostiky s využitím biorezonančného prístroja. Absolvovala som kurzy liečenia s reiki energiou a toto liečenie využívam denne pre seba, mojich blízkych a tiež zákazníkov. Som reikista III. stupňa.
Takže už som vedela čo mi je, ako sa vyliečiť a keďže sa rada hýbem, dlho som hľadala spôsob ako zosúladiť pohyb s harmóniou a radosťou a objavila som jógu. Tá ma sprevádza veľa rokov a pomáha mi udržiavať sa fit a robí mi radosť.

Ale keďže som duša zvedavá a stále chcem poznať odpovede na svoje otázky, chcela som vedieť aj to, prečo vlastne človek ochorie a odkiaľ sa to berie. A tak som absolvovala Školu dietetiky u Moniky Kampošovej, kde som dostala základy Tradičnej čínskej medicíny, naučila som sa zdiagnostikovať zákazníka podľa jeho symptómov, jeho konštitúcie, jazyka a pulzu a pomôcť mu upraviť jeho stravu tak, aby mu neubližovala, ale naopak bola chutná, dobrá a bola mu zároveň liekom. Tu som sa naučila práve to, odkiaľ a prečo problémy prichádzajú.
A sama som sa naučila využívať princípy ročných období na svoje stravovanie a udržanie zdravia a harmónie.

V roku 2015 som zavesila svoju samotu v podnikaní na klinec a pripojila som sa ku zakladateľkám Anaháty, kde ma prijali a tak som získala parťáčky a je to super. V Anaháte sa stále zaoberám zdravím, robím Prednášky o stravovaní podľa 5 elementov, robím kurzy
varenie podľa elementov, kurzy varenia raňajkových obilných kaší, organizujem diagnostiky s biorezonančným prístrojom, liečim ľudí s reiki energiou, ponúkam liečivú kozmetiku, a pridružili sa k tomu aj organizovania ďalších zaujímavých akcií a kurzov s veľmi zaujímavými lektormi.

Teraz som šťastná a spokojná. Moja práca ma napĺňa a moje pôsobenie v Anaháte mi robí radosť. Z mojich zákazníkov sa stávajú známi a tiež priatelia. Pripájam kontakt na seba:))  tiandezvolen@gmail.com