SÚLAD | Občianske zdurženie SÚLAD | Občianske zdurženie

LIEČIVÉ rozhovory

Večerné komunikačné workschopy

Sociálne kontakty sú našou neoddeliteľnou súčasťou života. Stretávame sa medzi sebou a spôsoby nášho prepájania zabezpečuje komunikácia. Komunikácia je nástrojom, ktorý rozdeľuje alebo spája, lieči alebo zvyšuje toxicitu, podporuje alebo obmedzuje….

Mojim zámerom je upriamiť pozornosť prioritne na liečivé formy komunikácie. Podobu takejto komunikácie potrebujeme, keď cítime, že v medziľudských vzťahoch vznikajú problémy. Keď máme pocit, že nekomunikujeme dostatočne, keď vznikajú komunikačné bloky, cítime napätie, nedá sa nám komunikovať. Alebo, keď vieme, že potrebujeme blízkych ľudí podporiť a nevieme ako, nejde to. Skrátka, keď cítime, že nám v  komunikácii chýbajú zručnosti, ktoré smerujú k zmene k lepšiemu.  Na komunikáciu sa pozrieme z viacerých smerov / komunikácia so sebou, moja komunikácia s ľuďmi okolo a komunikácia ľudí so mnou.

Na stretnutiach venujeme pozornosť princípom liečivej komunikácie. Overujeme si tieto princípy v praxi, trénujeme na malých bezpečných cvičeniach svoje zručnosti a pozorujeme, čo nám prinášajú. 

Komunikáciou sa na stretnutiach zaoberáme hlbšie, odchádzate s pochopením  prečo sa vám niektoré veci dejú a následne nájdete riešenia na postupnú zmenu k lepšiemu.

Venujeme pozornosť  témam, ktoré vyplývajú z vášho každodenného života a spájame ich s hlbším pochopením a princípami liečivej komunikácie, ktoré budú súčasťou workschopov.

Získané ručnosti prenesiete do reálneho prostredia, keď uznáte za vhodné. Stretnete sa s podporou skupiny a mnohými inšpiráciami k zmenám. 

Stretnutia sú otvorené pre všetky ženy a mužov alebo pre páry, bez ohľadu na vek, ktorí majú chuť vniesť do svojej medziľudskej komunikácie väčšiu voľnosť, ľahkosť, spontánnosť, liečivé princípy, porozumenie interakciám, ktoré sú súčasťou každodenného života.

Kedy:  vždy prvú stredu v mesiaci 6. 11. 2024, 4. 12. 2024 pokračujeme aj v novom roku

Kde :  Súlad, Zvolen Tehelná 4./ budova Klemo 

Začíname od 17.00  do 20.00 hod

Lektorka: Jana Almaja Vaculčiaková

Príspevok 27€

Rada pracujem s menšou skupinou ľudí. Je pre mňa dôležité aby vznikol dostatočný priestor pre vlastné sebavyjadrenie a pre spracovanie svojich osobných procesov súvisiacich s témou. Z týchto dôvodov je 9 ľudí maximálny počet v skupine. Ďakujem za porozumenie.

Prihlasujte sa, prosím:

cez náš prihlasovací formulár, cez mail  jvaculciakova@gmail.com alebo telefonicky 0907141509.

Celou platbou potvrdíte svoju účasť a zabezpečíte si miesto na akcii.  

Účet: SK7909000000000402936872. Do poznámky ku platbe uveďte názov seminára a vaše meno. Ďakujeme.

Prineste seba so záujmom o témy komunikácie. Všetko ostatné je zabezpečené 🙂

Ak uznáte za vhodné aj malú zobku ku spoločným chvíľam. 

Viac info: Jana Almaja Vaculčiaková 0907141509, jvaculciakova@gmail.com 

Teším sa na vás 🙂 

 Lektori

Jana Almaja Vaculčiaková

Som lektorka podporných skupín a zážitkových seminárov. Sprevádzam ľudí na individuálnych stretnutiach. Vediem občianske združenie Súlad.

Viac o mne